Η εταιρεία παραγωγής ΝΟΜΙΝΤ ιδρύθηκε το 2007, στην Αθήνα, με αντικείμενο το ψηφιακό σχεδιασμό εικόνας σε κίνηση (animation). Δημιουργήθηκε από τους Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστο Λεφάκη, φίλους και συμφοιτητές στη σχολή αρχιτεκτονικής Bartlett, στο Λονδίνο.

Μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων, η ΝΟΜΙΝΤ εξελίχθηκε σε εταιρεία που πρωταγωνιστεί, με αναπτυγμένο δίκτυο πελατών από το χώρο της διαφήμισης και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, εντός κι εκτός συνόρων και λειτουργεί γραφείο στο Λονδίνο. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει αποσπάσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία σε κορυφαίους πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, όπως European Design Awards, ΗΑFF, iF design award και ΕΒΓΕ. Η ΝΟΜΙΝΤ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που βραβεύθηκε στο διεθνή διαγωνισμό ADC YOUNG GUNS. Έργα της έχουν παρουσιαστεί στο πλαίσιο προβεβλημένων φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων στο F5, Annecy, LIAF, Clermont Ferrand, Nashville, Aspen, Fantasporto, Onedotzero, και Pictoplasma και δημοσιευτεί σε διεθνούς κύρους περιοδικά design.

www.nomint.com